VÄLKOMMEN TILL LUNDS DANS- OCH MUSIKALGYMNASIUM!

Letar du efter ett estetiskt program där du kan utvecklas maximalt inom inriktningarna dans eller musikal? Då har du hittat rätt. Vår skola är ett dansgymnasium och musikalgymnasium för dig som menar allvar. Utbildningarna är riksrekryterande spetsutbildningar och vi har elever från hela landet som brinner för sång, dans och teater.

På denna sida finner du all information om skolan och våra utbildningar. Har du några frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa 046-240 05 05 eller skriva till info@dansomusikal.se.Skugga!
I år känns det som ännu fler än vanligt är intresserade av vår skola! Jätteroligt! Missa inte chansen att skugga en elev om du är nyfiken på hur "en vanlig dag" kan se ut på skolan. Nya besöksveckor i januari har vi vecka 4 och 5. Kontakta Titti om du vill komma och hälsa på oss. (titti.l@dansomusikal.se)

(Uppdaterat 2014-11-30 14:18 av Ingrid Norrgren)

Julkul
Det lackar mot jul och mycket händer på skolan!
Danstvåorna är med i En Julsaga som spelas på Kulturhuset i Hässleholm och på Lunds Stadsteater (biljetter på ticnet.se) Samtliga musikalklasser och danstreorna medverkar i Luciakoncert i Lunds Domkyrka den 12 december kl 9.30 (fritt inträde. och musikaltreorna spelar "Gatan" slutproduktionen i Scenisk gestaltning 2 i Scenhuset (Kiliansgatan 9). (Biljetter säljs i Teatercaféet, Magle Lilla Kyrkogata, tfn 046-131141).

(Uppdaterat 2014-11-30 14:16 av Ingrid Norrgren)

Ny hemsida
Vi arbetar för närvarande på att ta fram en ny hemsida. Förhoppningsvis kommer du inom en inte alltför lång framtid att kunna ta del av en uppfräschad sida bland annat med mer rörliga bilder från vår verksamhet.

(Uppdaterat 2014-11-11 16:31 av Ingrid Norrgren)

Nya stipendier till fd elever
Nu utlyser vi nya stipendier till tidigare elever som fortsätter på högre utbildning inom dans eller musikal. Totalt är stipendiesumman denna gång på 15.000 kronor fördelat på tre stipendier. Om du är intresserad av att söka stipendium från skolan, ska du maila oss på info@dansomusikal.se så skickar vi ansökningsblanketten till dig!
Du ska ha sökt stipendiet senast den 1 december. Vilka som får stipendierna meddelas senast den 1 januari, och pengarna betalas ut senast den 15 januari.

(Uppdaterat 2014-10-28 13:44 av Ingrid Norrgren)