VÄLKOMMEN TILL LUNDS DANS- OCH MUSIKALGYMNASIUM!

Letar du efter ett estetiskt program där du kan utvecklas maximalt inom inriktningarna dans eller musikal? Då har du hittat rätt. Vår skola är ett dansgymnasium och musikalgymnasium för dig som menar allvar. Utbildningarna är riksrekryterande spetsutbildningar och vi har elever från hela landet som brinner för sång, dans och teater.

På denna sida finner du all information om skolan och våra utbildningar. Har du några frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa 046-240 05 05 eller skriva till info@dansomusikal.se.Informationskväll och musikcafé den 23 april
Är du nyfiken på vår skola är du varmt välkommen på informationskväll torsdagen den 23 april klockan 17.30 Samma kväll kan du också lyssna på musikaltvåorna när de har musikcafé med pianist och sjunger klassisk musikalrepertoar.

(Uppdaterat 2015-04-16 18:45 av Ingrid Norrgren)

Skugga!
I år känns det som ännu fler än vanligt är intresserade av vår skola! Jätteroligt! Missa inte chansen att skugga en elev om du är nyfiken på hur "en vanlig dag" kan se ut på skolan. Kontakta Titti om du vill komma och hälsa på oss. (titti.l@dansomusikal.se)

(Uppdaterat 2014-11-30 14:18 av Titti Leboeuf Westman)

Ny hemsida
Vi arbetar för närvarande på att ta fram en ny hemsida. Förhoppningsvis kommer du inom en inte alltför lång framtid att kunna ta del av en uppfräschad sida bland annat med mer rörliga bilder från vår verksamhet.

(Uppdaterat 2014-11-11 16:31 av Ingrid Norrgren)