VÄLKOMMEN TILL LUNDS DANS- OCH MUSIKALGYMNASIUM!

Letar du efter ett estetiskt program där du kan utvecklas maximalt inom inriktningarna dans eller musikal? Då har du hittat rätt. Vår skola är ett dansgymnasium och musikalgymnasium för dig som menar allvar. Utbildningarna är riksrekryterande spetsutbildningar och vi har elever från hela landet som brinner för sång, dans och teater.

På denna sida finner du all information om skolan och våra utbildningar. Har du några frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa 046-240 05 05 eller skriva till info@dansomusikal.se.Spännande läsår!
Vi ser fram emot ett spännande läsår på Lunds dans- och musikalgymnasium! Våra elever kommer under året att delta i ett antal scenproduktioner i samverkan med utomstående arrangörer.
Först ut är musikaltvåorna som utgör ensemble i Helsingborgs Stadsteaters uppsättning av den nyskrivna musikteaterversionen av Pelle Erövraren. Premiär i Helsingborg blir det den 13 september.
Under året följer sedan danstvåorna i samverkan med Pipedream Production i Charles Dickens En julsaga. Vi hinner även med Luciakonsert i Domkyrkan under hösten. Vårens största begivenhet blir utan tvekan slutproduktionen i årskurs tre i samverkan med Julius produktion musikalen Hair på Nöjesteatern i Malmö - Let the Sunshine in!

(Uppdaterat 2014-08-20 14:49 av Ingrid Norrgren)