Antagningsprov juni 2020

Titti Leboeuf Westman -StudiesamordnareAntagning

Antagningsprov juni 2020 – digitalt eller på plats

Alla elever som har sökt till oss under omvalsperioden samt alla elever som inte kunde komma på antagningsprovet i mars har fått en kallelse till vårt andra antagningsprov.
De sökande kan välja att genomföra provet digitalt eller på plats onsdag 17/6.
På kallelsen har alla fått inloggningsuppgifter till en specifik hemsida där alla instruktioner finns för att kunna göra provet digitalt.

Eftersom vi nu lever i lite speciella tider kanske vissa av er känner sig obekväma med att resa långt för att göra antagningsprov hos oss. Med tanke på att vi har många sökande som bor långt ifrån Skåne, och också med tanke på dem som bor tillsammans med någon person som tillhör en riskgrupp, eller som kanske känner sig oroliga för egen del, finns det nu möjlighet att göra antagningsprov digitalt till Lunds dans- och musikalgymnasium.

Vårt vanliga antagningsprov på skolan håller vi onsdagen den 17 juni, och då vill vi naturligtvis träffa så många som möjligt av er. Om du istället vill göra ditt antagningsprov digitalt vill vi att du skickar in materialet till oss senast den 7 juni. Läs instruktionerna som bifogades till din kallelse och meddela oss om du vill göra ditt prov på plats eller digitalt (eller kanske både och) senast 29/5.

För dig som är angelägen att komma in på skolan kan det vara en bra idé att både göra antagningsprovet digitalt och fysiskt på plats på skolan. Det beror på att du naturligtvis måste vara helt frisk och utan sjukdomssymtom för att kunna komma hit och göra provet den 17 juni. Om du skulle råka bli sjuk den dagen och inte kan komma hit till provet, är det ju jättebra om vi i så fall kan titta på och bedöma det material du skickat in digitalt istället.

Kontakta gärna oss på 046-240 05 05 eller på info@dansomusikal.se om du har frågor.