Efter utbildning hos oss

F.d elever: dags att söka till årets residens!

Erika Perfekt M08 berättar om sin tid efter LDMG
"Efter min musikalutbildning studerande jag dans i New York. Där examinerades jag 2014 , efter det har jag dansat på Broadway i New York i jazz-dansföreställningar på teatrarna , gjort flertal Dance parades i New York som artist. Som koreograf har jag koreograferat för SVT i Sverige för ett barnprogram, arbetat på flertal teatrar och i olika projekt som koreograf i Sverige. Fortsatt att vara bakgrundsdansare för olika artister i USA och Sverige. Och just nu arbetar jag som frilansande artist med olika uppdrag. Undervisar denna våren i Göteborg för elever i avancerad jazz och ska till Israel i sommar och undervisa i Tel Aviv.
Äventyren är många och intensiva men det visar att den som brinner kan driva sig själv långt och vilket försprång det var att få gått i Lund, jag tror jag talar för många att man fick en grund och en förberedelse för världen utanför som väntade och jag är så tacksam att det gått så bra för så många elever som brinner för det konstnärliga". 
- Erika gick musikalutbildningen 2008-2011.

Adress Kiliansgatan 13, 223 50 Lund
Telefon 046 - 240 05 05
E-post info@dansomusikal.se

Image