Ingrid Norrgren

"Jag heter Ingrid Norrgren. Jag blev ämneslärare i svenska, tyska och historia i Uppsala, tog projektekonomexamen vid IHM i Malmö, och är utbildad sommelier (vinkypare) vid restaurangakademien i Stockholm. Många olika intressen kan det tyckas, men egentligen har jag hållit på med utbildning i stort sett hela mitt liv, antingen min egen eller andras. De senaste 9 åren har jag varit verksamhetschef vid Medborgarskolan i Lund, ett jätteroligt och varierande jobb. Vi har tillsammans byggt upp en stor verksamhet inom dans och musik, och jag har upptäckt hur stimulerande det är att utveckla utbildning inom estetisk verksamhet. (Fast själv sjunger jag mest i duschen och dansar helst när ingen ser på.) 
Privat är jag gift, har tre barn och en lurvig hund, och bor i en by alldeles utanför Lund. Under början på 90-talet bodde jag med min familj några år i Guinea-Bissau i Västafrika. Det var spännande, man fick lära sig att inte ta allting för givet, och att tålamod är en bra egenskap som man kan ha nytta av. Förutom att jag har tålamod så är jag också både envis och engagerad och jag har lätt för att skratta. 
Att bygga upp en ny skola, och en alldeles unik utbildning, det är verkligen en utmaning, och vi är många som kommer att göra allt för att leva upp till de höga förväntningar som ställs på oss. Jag ser det som min viktigaste uppgift att se till att vi arbetar i en skolmiljö där alla respekterar varandra och där var och en tar ansvar, både för sin egen och andras utveckling, där vi jobbar hårt, och ser till att ha kul tillsammans medan vi gör det. "

Texten ovan skrev jag om mig själv för då där 9 - 10 år sedan, och eftersom jag tycker att det är roligt med historia tycker jag att det kan vara kul att behålla den som den är. Det som hänt sedan dess är att mina barn flyttat hemifrån och vi har lämnat byn flyttat in till en lägenhet i Lund. Den lurviga hunden är utbytt mot en envis katt som helt sonika adopterat oss. Avsaknad av hemmavarande barn, hus och hund ger ju lite mera fritid och då spelar jag gärna tennis (hellre än bra) och försöker att lära mig italienska.

ingrid@dansomusikal.se

Adress Kiliansgatan 13, 223 50 Lund
Telefon 046 - 240 05 05
E-post info@dansomusikal.se

Image