Skuggning

P.g.a de nuvarande pandemin kan vi tyvärr inte ta emot besökare under vecka 4 och 5 som planerat.
Sökande elever som har anmält sig kommer att kontaktas under vecka 1 för individuell information om alternativa sätt att bekanta sig med vår skola och se hur undervisningen går till.

Vårt digitala ÖPPET HUS ger dig möjlighet att se väldigt mycket av vår verksamhet och att ha direkt kontakt med oss istället.
Boka därför in To 21/1 eller Sö 31/1 och gå in på www.dansomusikal.se/oppet-hus

 • Titta på mängder med filmade lektioner
 • Se rektorns presentation av våra utbildningar
 • Ta en virtuell tur i våra lokaler
 • Chatta med oss på Öppet hus dagen för att ställa alla dina frågor!
 • Boka en guidad rundvandring i skolans lokaler i liten grupp på olika dagar och tider. använd formuläret längre ner på denna sida för att anmäla dig.

SKUGGA EN ELEV - Vecka 15
Går du i åk 9 och är nyfiken på vårt gymnasium? Vår skola är ju unik och du kan behöva skaffa dig egen uppfattning om hur undervisning går till och om skolan skulle passa just dig. Inför gymnasievalet är du därför välkommen att hälsa på hos oss och följa/skugga en elev under en dag!
Under våren erbjuder vi skuggning under omvalsperioden, vecka 15.
Anmäl ditt intresse genom att mejla till: titti.l@dansomusikal.se eller fyll i formuläret längst ner på sidan.
I mejlet ska du ange om det är dans eller musikal du är intresserad av och vilken dag du helst vill komma hit.
Om du känner någon som går här, kan du nämna det i mejlet också. Fungerar det schemamässigt, så får du givetvis skugga den du känner.

Skolan följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och vidtar åtgärder för att minska risken för smittspridning. Vid skuggning kommer vi i år att se till att våra besökare enbart följer en elev i halvklasser, dvs i små grupper.  Vi kontaktar dig i fall skuggningen skulle behöva ställas in och ger dig information om vårt Öppet hus innan dess i så fall.

 

Du kan använda formuläret nedan för att anmäla dig till skuggning. 
Fyll i ditt namn, epost och telefonnummer. Ange vilken inriktning du vill följa samt önskemål om datum. Tryck på "Skicka" så återkommer vi till dig med ett förslag per mail.

  Samtycke vid formulär - Kontakt

  Lund dans- och musikalgymnasium värnar om individernas integritet och ser till att skydda deras rättigheter i hur vi behandlar deras personuppgifter för så väl elever, som vårdnadshavare och våra anställda.

  Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att vi lagrar informationen som du angett i Microsoft Office 365 som LDMG använder sig av som molntjänst.

  Läs våra riktlinjer för personuppgifter här för att veta mer om hur LDMG arbetar med behandling av personuppgifter.

  Adress Kiliansgatan 13, 223 50 Lund
  Telefon 046 - 240 05 05
  E-post info@dansomusikal.se

  Image