Johanna Höggren

Johanna är socionom med vidareutbildning i psykodynamisk psykoterapi. Hon har arbetat med barn/ungdomar och deras familjer i mer än 20 år, inom barnomsorgen och sedan inom socialt arbete och på olika institutioner.

Många samtal med ungdomar kretsar kring självförtroende, självkänsla och val i livet. Johanna jobbar utifrån olika metoder och teorier eftersom hon inte tror att det finns ett enkelspårigt sätt att bearbeta och hantera livsupplevelser. Det man inte pratar om lagras i kroppen på olika vis och stjäl vår energi, gör det svårt att sova och koncentrera sig och hindrar tillgång till glädje. Johanna tror på att våga prata mer om livet upp- och nergångar så att vi bättre kan finnas för varandra.

Arbetet på LDMG är ett fantastiskt jobb tycker Johanna eftersom hon får jobba med så många kloka och roliga elever som på något sätt söker en positiv förändring i sin tillvaro.

Johanna bor i Malmö med min familj och är intresserad av psykologi, inredning, kläder, god mat, och det mesta som är färgglatt!

kurator@dansomusikal.se

Adress Kiliansgatan 13, 223 50 Lund
Telefon 046 - 240 05 05
E-post info@dansomusikal.se

Image