Titti Leboeuf Westman

Intern information - Marknadsföring - Kansliansvarig - Schemaläggning

Som efternamnet antyder så är Titti fransyska, närmare sagt från den gröna Loire dalen. Hon flyttade till Sverige 1996 för att uppleva ett nytt sätt att leva och är mycket lycklig över att fortfarande bo i det vackra cykelvänliga Lund.

Efter en del undervisning i franska blev hon ansvarig för språk- och danskurserna på Medborgarskolan i Lund med Ingrid Norrgren som motiverande chef. Nyfiken på ett nytt arbetssätt har hon sedan jobbat som administrativ assistent på Sony Ericsson. När Ingrid kallade Titti till Lunds dans- och musikal gymnasium kändes det dock som den rätta arbetsmiljön: utbildning, ungdomar och artister på ett och samma ställe! Och så ett ypperligt tillfälle att skapa struktur!

För att må bra behöver hon sin man och sina barns leende, jogging i skogen, god mat med vänner och skratt med sin glada släkt. Hon läser en del och håller även franska ostprovningar då och då.

Men favorit hobbyn förblir att fota skolans elever på scen och gång på gång förvånas över deras utveckling år efter år:)

titti.l@dansomusikal.se

Adress Kiliansgatan 13, 223 50 Lund
Telefon 046 - 240 05 05
E-post info@dansomusikal.se

Image