Fler elevreportage

LOVISA CARNERT - M19
”Lärorikt och roligt”

Lovisa Carnert  går sitt tredje på LDMG i musikallinjen. Hon har sjungit sedan hon var liten och även älskat att dansa och spela teater. I fyran fick hon höra om skolan via en kille som gick i nian. När det var hennes tur att välja gymnasium låg LDMGs musikalutbildning på toppen som förstahandsval.
- Jag tycker det är viktigt att ha roligt i gymnasiet och med alla dans-, teater- och sånglektioner jag blir erbjuden här har jag definitivt jätteroligt varje dag.

Läs resten av reportaget här!

NADER NAMAZI - f.d D15
”Träning, utveckling och högskoleförberedande"

Nader Namazi gick ut tredje året på LDMG, där han pluggade estetisk spetsutbildning inom dans när han skrev detta reportage. Han valde Lunds dans- och musikalgymnasium och just det programmet för att han ville ha en karriär inom dans. Skolan erbjuder ju träningen och utvecklingen men ger fortfarande en högskoleförberedande utbildning. 
- Så om jag skadar mig själv eller skaffar ett annat intresse i framtiden, har jag fortfarande basen.

Läs resten av reportaget här!

AGNES DAHLBOM - M20
"Hög nivå på både de estetiska och teoretiska ämnena".

Agnes går andra året på spetsutbildningen inom musikal.
- På högstadiet gick jag i en musikklass och ville fortsätta med musiken på något sätt men när det var dags att välja linje och skola hade jag väldigt svårt att hitta något som kändes helt rätt för mig. När jag plötsligt en dag hittade LDMG:s hemsida och hade kollat runt lite både där och på deras andra sociala medier visste jag att den här skolan var rätt.

Läs resten av reportaget här!

Adress Kiliansgatan 13, 223 50 Lund
Telefon 046 - 240 05 05
E-post info@dansomusikal.se

Image